Young Royals

Serietip: koninklijk tienerdrama in ‘Young Royals’ op Netflix

Yes, een nieuwe serietip en wát voor één! In de Zweedse serie Young Royals volgen we een prins die op zoek gaat naar zichzelf. En daarbij komt een hoop drama kijken…

Young Royals

Young Royals is een Zweedse serie en draait om het leven van de jonge prins Wilhelm, gespeeld door Edvin Ryding (niet erg als er geen belletje gaat rinkelen, dat deed het bij ons ook niet). Nadat er een schandaal is gebeurd waarbij Wilhelm is betrokken, vertrekt hij naar een speciale kostschool. Het is natuurlijk niet leuk als je vanwege bepaalde redenen naar een kostschool gaat, maar dit geeft Wilhelm wél de kans om te ontdekken wie hij is. Het liefst wil Wilhelm vrijheid, onvoorwaardelijke liefde en vooral géén koninklijke verplichtingen. Als hij dan onverwacht troonopvolger wordt, moet hij keuzes maken.

De serie Young Royals op Netflix heeft iets weg van het Spaanse Élite, want in beide series gaan jongeren naar een prestigieuze kostschool. Als je fan bent van Élite, kan je deze nieuwe serie ook aan je watchlist toevoegen! Trouwens, heb je al gezien wanneer het vierde seizoen van Élite op Netflix verschijnt? Lees het hier!

Check ook: OMG, Élite krijgt een extra mini-serie!

Releasedatum + trailer

Nog even geduld, want op 1 juli wordt het eerste seizoen van Young Royals op Netflix gereleased. Dit seizoen zal bestaan uit 6 afleveringen, dus perfect bingemateriaal! De eerste beelden van de nieuwe gloednieuwe zien we in de official teaser. Check ‘m hieronder!

Meer een liefhebber van komedie? Check dan de serietip van vorige week: The Upshaws.

Beeld: IMDb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen