las chicas del cable

Serietip: Las Chicas del Cable seizoen 4

Mocht je het derde seizoen van La Casa de Papel al hebben uitgekeken, en ben je met Vis a Vis ook al bijna klaar, en heb jij (net als wij) ook Spaanse series in je leven nodig? Good news for you! Las Chicas del Cable seizoen 4 staat nú op Netflix!!

Las Chicas del Cable

Hou je van de Spaanse taal, feminisme en geschiedenis? Dan heb je de eerste drie seizoenen van Las Chicas del Cable vast en zeker al gezien. In case not, de serie speelt zich af in de jaren ’20 bij een telefoonmaatschappij in de Spaanse hoofdstad Madrid. Met de komst van de telefooncentrale krijgen veel Spanjaarden – inclusief vrouwen – een baan bij de telefoonmaatschappij. Vier telefonistes leiden in het geheim een revolutie, terwijl ze tegelijkertijd om moeten gaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek.

Seizoen 4

Echte die-hard fans volgen deze serie al vanaf 2017, en nu staat finally het vierde seizoen van deze verslavende serie op Netflix. Helaas heeft ieder seizoen tot nu toe maar 8 afleveringen en is geduld een schone zaak. Terwijl wij seizoen 4; Vrouwen aan de macht – aan het kijken zijn, zijn we tegelijkertijd heel benieuwd wat de releasedatum van seizoen 5 zal worden.

Beeld: Instagram @chicasdelcable

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen