Serietip: Love is Blind

Houd jij ook zo van het volgen van andermans liefdesleven? Dan is de nieuwe serie Love is Blind op Netflix echt iets voor jou. De serie is geproduceerd door Kinetic Content, die ook series heeft gemaakt als Married at First Sight en The Bachelor.

Love is Blind

Ondanks dat het programma wordt vergeleken met Married at First Sight, is het concept toch net ietsje anders. In de serie krijgen deelnemers tien dagen de tijd om hun verloofde te kiezen. Ze mogen alleen met elkaar praten via ‘pods’ en zien elkaar dus niet! Als ze het gevoel hebben dat ze ‘the one’ hebben gevonden, kunnen ze de ander ten huwelijk vragen. Is het antwoord hierop ‘ja’, dan zijn ze verloofd! Het koppel krijgt elkaar hierna voor het eerst te zien en mag samen op vakantie om vervolgens thuis elkaars vrienden en familie te ontmoeten. Blijft hun relatie stand houden in de echte wereld, dan zullen ze uiteindelijk écht trouwen!

Lees ook: Serietip: The Stranger

love is blind

Drama

Het programma brengt natuurlijk ook een gezonde dosis drama met zich mee. Doordat de deelnemers zelf hun levenspartner mogen kiezen, liggen er ook gevaren op de loer. Jouw crush kan namelijk ook ten huwelijk worden gevraagd door iemand anders of het kan voorkomen dat je een ‘nee’ krijgt op de vraag of iemand met je wilt trouwen. En als het koppel elkaar in the end in het echt ziet, vinden ze elkaar dan wel aantrekkelijk? Sounds juicy!

Verdeeld over drie weken worden er in totaal 27 afleveringen op Netflix geplaatst. De eerste vijf afleveringen zijn al te zien, en morgen worden de volgende vier geplaatst. De grand-finale is te zien op 27 februari. Alle tijd dus om nog even te gaan bingewatchen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hieronder de trailer! Check hier wat er nog meer op Netflix verschijnt in februari.

LEES OOK: 

Bron: Newsmonkey

Beeld: @Loveisblindnetflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen