The Irregulars

Serietip: Misdaden oplossen met Netflix-serie ‘The Irregulars’

Ze zijn de oren en ogen van detective Sherlock Holmes: een bende tieners leeft op straat en kunnen daardoor op plekken komen waar Sherlock direct zou opvallen. Maak kennis met The Irregulars.

Netflix-serie The Irregulars

De groep tieners, die in de straten van Londen leeft tijdens het Victoriaans tijdperk, lossen misdaden op voor de angstaanjagende Doctor Watson en zijn mysterieuze partner Sherlock Holmes. The Irregulars moeten een hechte groep vormen om de bovennatuurlijke en ellendige misdaden tegen te gaan, terwijl er een duistere macht naar voren komt. Het is een spannende serie vol bovennatuurlijke krachten en magie.

Check ook de Netflix-serie The One

Boek ‘Baker Street Irregulars’

De serie is gebaseerd op de boekenreeks Baker Street Irregulars van Arthur Conan Doyle. In de boeken hebben de tieners niet zo’n grote rol, maar voor de serie hebben producenten Greg Brenman en Tom Bidwell (van Peaky Blinders!) de bende de hoofdrol gegeven. De verhalen van schrijver Doyle zijn met een twist omgetoverd tot een Netflix-serie van acht afleveringen. Ook de cast is niet mis, zo speelt Jojo Macari van Sex Education de rol van bendelid Billy!

Trailer

Je kunt alvast de sfeer proeven in de trailer, want seizoen 1 van de The Irregulars verschijnt 26 maart op Netflix. Ga jij kijken?

Beeld: ANP, SplashNews.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • JavierQuock
    JavierQuock
    Reactie: tindr , tindr [url="http://tinderentrar.com/?"]tinder dating app [/url]
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen