Tribes Of Europa

Serietip: naar het jaar 2074 met ‘Tribes of Europa’ op Netflix

Er staat weer een nieuwe serie op Netflix waarbij je op het puntje van je stoel zit! Houd jij van spanning, mysterie en een beetje duisterheid? Dan is de serie Tribes of Europa eentje voor jou!

Tribes of Europa

In de serie Tribes of Europa is het 2074 en the world has changed, want er is een digitale wereldramp geweest. Digitale ramp? Ja, want de technologische wereld is doorgedraaid en heeft gezorgd voor major kortsluiting, all over the world. Na de allesverwoestende ramp zijn verschillende stammen, aka the tribes, verspreid over Europa. En niet iedereen is even aardig tegen elkaar. Terwijl de ene groep de goede vrede behoudt, vermoorden andere tribes zoveel mogelijk groepen. Dus: oorlog, and a bloody one.

In de serie volgen we Kiano, Liv en Elja, twee broers en een zus, van de vreedzame Origines-stam, die elkaar uit het oog verliezen en er daardoor alleen voor staan. Afzonderlijk van elkaar moeten zij hun eigen vinden en ten strijde trekken tegen de bad guys voor de toekomst van het nieuwe Europa.

Duitse serie

Niet-Engelstalige series doen het de laatste tijd goed. Kijk maar naar het Spaanse La Casa de Papel (we’re so ready voor het laatste seizoen!), het Franse Lupin of de Deense serie The Rain. Tribes of Europa klinkt ook anders is de oren dan Engels en is een Duitse productie! Er wordt dan ook alleen maar Duits gesproken. Zou Netflix met deze Duitse-original kijkcijfers breken?

Liever een serie die wat luchtiger is? Check dan de ultieme feel-goed serie Firefly Lane!

Ben je benieuwd naar de dark en mysterieuze serie van Duitse bodem? Bekijk dan hieronder de trailer!

Bron: Netflix, YouTube | Beeld: Netflix Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • oxvow.com
  oxvow.com
  Reactie: Dial design: good texture quality workmanship: exquisite appearance material: exquisite packaging
  Beantwoorden
 • Myronglobe
  Myronglobe
  Reactie: dating online [url="http://stfreeonlinedating.com/?"]free single chat [/url]
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen