On my Block

Serietip: On My Block

On My Block is een hilarische Netflix-tienerserie die inmiddels al drie seizoenen heeft: de perfecte serie om te bingen dus!

On My Block

Het verhaal gaat over vier vrienden, Mosé, Cesar, Ruby en Jamal, die wonen in een buitenwijk van Los Angeles. De pubertijd brengt genoeg problemen met zich mee, maar daar komen nu ook nog bende gerelateerde problemen bij kijken. Wanneer Cesar bij een gang moet, doen zijn vrienden er alles aan om hem daar weg te halen. Tegelijkertijd probeert Jamal het RollerWorld-mysterie op te lossen. Oh ja… en dan is er ook nog Jasmine, de girl die obsessed en helemaal in love is met Ruby.

De serie komt met een hoop drama, liefde en grappige momenten. Just watch the trailer hieronder.

Scroll naar beneden voor de cast!

Lees ook: Lock & Key seizoen 2: Here’s what we know

Cast

Je wil vast weten wie de hoofdrolspelers zijn… Well, here you go.

Sierra Capri als Monsé: Ze is het enige meisje in de groep, maar laat zich niet kennen. In de serie krijgt ze een relatie met Cesar, maar de gangs die achter hem aanzitten maken het lastig voor het stel om bij elkaar te blijven.

Brett Gray als Jamal: Hij is obsessed met het oplossen van het mysterie rondom RollerWorld. Omdat hij daar zo mee bezig is, mist hij een groot event wat het leven van de hele groep overhoop gooit.

Diego Tinoco als Cesar: Cesar zit dik in de problemen als het gaan om gangs. Mensen zitten achter hem aan en hij moet verplicht lid worden van een gang. Of zijn relatie met Mosé gaat werken met al deze problemen die hij met zich mee neemt, is unsure.

Jessica Marie Garcia als Jasmine: Ze is obsessed met Ruby en tot over haar oren verliefd. Ze was nooit echt part of the group, maar tijdens het plannen van Olivia’s party, heeft ze haar plekje binnen de groep gevonden.

Jason Genao als Ruby: Ruby heeft het misschien wel het zwaarst van iedereen in de serie. Tijdens de birthday party van zijn vriendin Olivia wordt er geschoten. Zowel Olivia en hijzelf zijn geraakt. Gaan ze dit overleven?

Lees ook: 20x Leuke chickflicks die de perfecte afleiding zijn tijdens deze dagen

Seizoenen

Het is nog niet zo lang geleden dat Netflix het derde seizoen van On My Block heeft gereleased. Deze serie is perfect om te bingewatchen, ‘cuz er zijn in totaal 28 afleveringen.

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen