Ouat

Serietip: Once Upon A Time

Magie bestaat, prinsessen strijden tegen evil queens en Repelsteeltje spint écht goud. In de serie Once Upon a Time kan het allemaal! Toe aan een nieuwe serie waar je gelijk even mee zoet bent? Dan is deze serie zeker iets voor jou!

Storybrooke

Once upon a time was er een boze koningin die het huwelijk van Sneeuwwitje en Prince Charming verstoorde door een vloek uit te spreken over elk sprookjesfiguur dat er bestaat. Als gevolg hiervan worden alle sprookjesfiguren getransporteerd naar de wereld zoals we die nu kennen in het plaatsje Storybrooke. Ze herinneren zich niets meer van hun leven als sprookjesfiguur en weten zelfs niet meer wie ze zijn!

De jonge Henry Mills woont ook in Storybrooke, maar hij weet secretly af van de vloek en wilt de sprookjesfiguren redden. Dit doet hij door Emma Swan naar Storybrooke te halen. Alle hoop is gevestigd op Emma, maar is zij wel de juiste persoon om de sprookjesfiguren te redden?

Once Upon a Time

De serie bestaat al een hele lange tijd (7 jaar), dus de kans is groot dat je er misschien al van gehoord hebt. Maar ken je ‘m nog niet, of heb je de serie nog niet gekeken? Even better! Er zijn namelijk wel 7 hele seizoenen om te bekijken. En ze staan allemaal op Netflix! Daarnaast zijn er sappige love stories, goede vriendschappen én live action Disney personages (ja, ook Anna en Elsa!) dus er is genoeg reden om te kijken!

Lees ook: Dit kun je verwachten op Netflix in december

LEES OOK:

Beeld: Instagram @onceabcofficial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen