raising dion

SERIETIP: Raising Dion

Ben je door alle series heen en heb je weer een nieuwe nodig om te bingen? Dan moet je zeker spannende serie Raising Dion checken, die nu op Netflix staat!

Raising Dion

Raising Dion is een Amerikaanse sciencefiction- en drama serie. In deze serie volgen wij het verhaal van Nicole Warren, die na de dood van haar man in haar eentje haar zoontje Dion moet opvoeden. Dit gaat z’n gangetje, totdat ze er op een dag achter komt dat Dion bovennatuurlijke krachten heeft. Nicole wil er alles aan doen om erachter te komen hoe haar zoontje aan deze superkrachten komt. Dion moet ondertussen leren om zijn krachten onder controle te houden terwijl Nicole hem moet beschermen tegen mensen die de verkeerde intenties met hem hebben.

 

Trailer

Deze serie vol met magische superkrachten past perfect bij de Halloween vibes van deze week. Ben jij toch meer van de écht enge series, check dan deze zes horrorseries op Netflix. Deel je je Netflix account met een heleboel anderen? Let er dan op dat je Netflix-account misschien binnenkort kan worden stopgezet! 

Ga jij Raising Dion kijken? Klik hier voor een heleboel meer serietips van CG!

 

LEES OOK:

 

Beeld: Raising Dion Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen