My Only Love Song

Serietip: My Only Love song

Ben je een hopeloze romanticus en zwijmel je helemaal weg bij onmogelijke liefdes? En sta je open voor een serie die eens iets anders is dan anderen? Dan is de Netflix-serie My Only Love Song echt iets voor jou!

My Only Love Song

Soo-Jung is een vervelende, verwende actrice die het haar co-stars en manager heel moeilijk maakt. Na een confrontatie op de set valt ze via haar busje Boom Boom door een tijdportaal en eindigt in het 6e eeuwse Korea. Daar ontmoet ze de oplichter On-Dal die alles over heeft voor geld, maar een zwakke plek heeft voor de zwakkeren in Korea. De twee helpen vervolgens de prinses van Korea en haar bodyguard te ontsnappen aan de verwende en kwaadaardige Il-Yong, die een vreemde obsessie heeft met Soo-Jung.

K-Drama

In de eerste instantie is deze serie misschien even wennen voor je, omdat ‘ie namelijk Koreaans is en dus ook volledig Koreaans gesproken is! Koreaanse series zijn net als de K-Pop muziek enorm populair, dus is het niet zo gek dat Netflix een paar van die series wilde streamen.

K-Drama’s hebben meestal een basic tovermiddel voor hun verhaal. De ingrediënten zijn: tegenpolen die elkaar ontmoeten, romantische liefdes verklaringen waardoor je paasontbijt bijna naar boven komt, een rivale in de liefde en scènes die in slowmotion herhaald worden.

My Only Love Song is perfect om te bingen na een zware schoolweek, om weg te dromen naar historische orden waar dappere krijgers hun lovers beschermen.

Nog meer series bingewatchen? Check dan bijvoorbeeld Zac and Mia op Videoland!

LEES OOK:

Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen