Serietip: Spinning Out

Ben jij toe aan een nieuwe serie en heb je zin in drama, liefde en veel ijs? Dan is de serie Spinning Out zeker wat voor jou! Deze nieuwe Netflix-serie is gebaseerd op een jonge kunstschaatser die alles op alles zet om de beste te zijn.

Spinning Out

De serie gaat over Kat Baker (die wordt gespeeld door The Maze Runner actrice Kaya Scodelario), een jonge Olympische kunstschaatser die het moeilijk vindt om balans te vinden tussen de liefde, familie en haar gezondheid. Na een harde val wil ze stoppen met schaatsen, maar krijgt dan de kans om een schaatsduo te vormen met bad boy Justin. Ondertussen moet ze haar geestelijke ziekte geheim weten te houden.

Heb je zin in meer love en drama? Check dan de serie Love is Blind.

Seizoen 2

Na het eerste seizoen wilden de kijkers meer! Helaas heeft Netflix al bekend gemaakt dat er geen tweede seizoen van Spinning Out op de planning staat. But hey, never say never!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Ik staan zoveel dk chte series op Netflix met meerdere seizoenen. Spinning out is echt leuk om te kijken en doet u verlangen naar een tweede seizoen. foute keuze van Netflix als je het mij vraagt!!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen