The Bold Type

Serietip: The Bold Type

Drie beste vriendinnen die werken bij een tijdschrift over fashion, food, love en lifestyle. Klinkt als een serie die gaat over de CG!-squad en is dus de perfecte serie om aan je lijst toe te voegen.

The Bold Type

The Bold Type is geïnspireerd op het leven en de carrière van Joanna Coles, voormalig hoofdredacteur van Cosmopolitan, en we volgen in de serie het leven van drie millennials en de avonturen die ze beleven bij Scarlet Magazine. Beste vriendinnen Jane (Katie Stevens), Kat (Aisha Dee) en Sutton (Meghan Fathy) ontmoeten elkaar wanneer ze komen te werken op de redactie van ‘Scarlet’ dat wordt geleid door hoofdredacteur Jacqueline (Melora Hardin).

Vier jaar later is Jane inmiddels gepromoveerd van stagiaire tot redacteur, is Kat hoofd social media en blijft Sutton op carrière-gebied een beetje achter bij haar vriendinnen, maar doet ze er alles aan om de assistente van Oliver te worden die verantwoordelijk s voor de fashion afdeling Dan ontdekken Jane en Kat ineens dat Sutton een geheime verhouding heeft met Richard, de jurist van het blad…

Videoland en Amazon Prime Video

Alle vier de seizoenen zijn te zien op Videoland en Amazon Prime Video. Vanwege het coronavirus zijn de 18 afleveringen van seizoen 4 teug gebracht naar 16 afleveringen.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @theboldtypetv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen