The Good Place

Serietip: The Good Place

Op zoek naar een nieuwe serie waar je niet al gelijk het hele seizoen hebt afgekeken en weer verder moet zoeken naar een nieuwe optie? Dan moet je zeker even The Good Place checken! Er zijn al vier seizoenen, dus perfect voor die eindeloze bingewatch sessies. Bovendien is de laatste aflevering van het vierde seizoen pas een week geleden uitgekomen! Het is een grappige serie over the afterlife – een absolute must-see als je Netflix hebt, dus.

Het hiernamaals

De serie draait vooral om Eleanor Shellstrop, die na een ongelukkige dood in ‘The Good Place’ belandt. Michael begeleidt haar door the afterlife en alles lijkt perfect te zijn, totdat Eleanor achter iets komt dat álles verandert.

Check ook: met deze Netflix codes vind jij verborgen films en series

Trailer

Het klinkt als een hele heavy serie over de dood en het hiernamaals, maar het is juist een hele grappige serie die goed omgaat met onderwerpen uit de actualiteit. De personages zijn goed op elkaar ingespeeld – er is zelfs een sassy vrouwelijke robot!- en serieuze situaties worden opgevrolijkt met iets grappigs, zoals bijvoorbeeld het feit dat je niet mag schelden in The Good Place.

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan hieronder de trailer en check de serie op Netflix! have fun ;-).

Netflix komt ook met een kerstserie uit!

LEES OOK:

Beeld: NBC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen