the i land

Serietip: The I-Land

We zijn weer terug met de wekelijkse serietip! Heb je alle seizoenen van je favo serie al uitgekeken en ben je enorm toe aan nieuw bingewatch-materiaal? Dan moet je zeker The I-Land gaan kijken!

The I-Land

In The I-Land worden tien vreemdelingen wakker op een onbewoond eiland, maar weten niet waarom ze er belandt zijn. Niets is wat het lijkt op het eiland en al snel komen ze erachter dat je er ook niet zo makkelijk meer vanaf komt. Het blijkt dat een deel van hun geheugen is gewist en de groep moet daarom samenwerken om te overleven om zo ooit nog thuis te komen. Of moeten ze elkaar juist verslaan?

Je zou de serie kunnen vergelijken met Lost en The Hunger Games. Ook Alex Pettyfer heeft een rolletje; genoeg reden om te kijken dus! 😍

 

‘Once you arrive, you never leave’

 

Trailer

Het eerste seizoen staat al op Netflix en bestaat uit 7 afleveringen van zo’n 40 minuten en wordt dan ook omschreven als ‘miniserie’. Je kijkt het daarom ook in één klap uit.

Houd je toch meer van The Vampire Diaries en Teen Wolf? Dan is The Order sowieso een serie voor jou! Wil je liever iets wat gebaseerd is op een waargebeurd verhaal? Dan is het heftige Unbelievable iets voor jou.

 

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen