Disney+

Serietip: The Imagineers

Deze serie is speciaal voor disnerds (peeps die van Disney+ houden én nieuwsgierig zijn). Je ziet namelijk hoe de Imagineers die bij Disney werken, het park, de attracties en alles daaromheen bedacht én opgebouwd hebben! Typisch Disney is deze serie dus niet: er komen geen prinsessen, prinsen of pratende dieren in voor, maar wel de making of ervan en dat maakt ‘m op en top magisch.

Disney Original

De serie heet Disneys Imagineers en is een original serie van Disney+. De ‘imagineers’ zijn mensen die verbeelding (imagination) en techniek (engineering) samenvoegen om Disney pretparken tot leven te wekken. In de serie zie je hoe imagineers van vroeger de parken hebben opgebouwd en ontwikkeld en hoe de imagineers van nu hard werken om de Disneyparken de meest magische plekken op aarde te maken. Dit klinkt misschien allemaal heel technisch, maar geloof ons, de serie is zeker worth it!

Welke Disney boy zou het beste bij jou passen? Doe nu de quiz!

Disney+

Je kunt de serie alleen bekijken als je Disney+ hebt. Hij staat er al sinds 12 november op (samen met nog véél meer leuke series!) en er zijn 5 afleveringen die je kunt zien. Dat klinkt niet veel, maar één aflevering duurt ruim een uur! Jezelf vermaken zal dus zeker wel lukken ;-).

Ben jij benieuwd geworden naar deze serie? Bekijk dan de trailer down below of ga rechtstreeks naar Disney+.

LEES OOK:

Beeld: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen