The Mandalorian

Serietip: The Mandalorian

Misschien gaat je hartje niet gelijk sneller kloppen als je de naam The Mandalorian hoort, maar deze serie is een heuze aanrader als je Disney+ hebt! Niet alleen je vriendjelief zal deze serie leuk vinden, maar óók jij zal een fan worden (als je dat niet al was). We promise.

The Manda-wattes?!

Een kleine warning though: in de serie komt een breed scala aan Star Wars-language voor. Het begint al met de naam ‘The Mandalorian‘, die gelijk is aan hoe de hoofdpersoon in de serie wordt genoemd (aangenaam, zeg jij maar ‘Mando’). Helaas zul je zijn gezicht niet kunnen bewonderen, want onze Mando houdt ten alle tijden zijn glimmende helm op. Why? Omdat hij een bountyhunter (=premiejager) is en hij van een planeet komt waar mensen schijnbaar nooit hun helmen afzetten. Zo houdt-ie het wel spannend voor ons.

Check hier ook actiefilms die zowel jij én je vriend leuk zullen vinden.

Plot

In The Mandalorian volgen we de premiejager door het universum en zien we hoe hij verscheidene mensen aflevert bij de ruimtepolitie in ruil voor ‘Beskar’, een metaalsoort die in de serie meer waard is dan al het andere geld én waar Mando’s glimmende harnas van gemaakt is. Als je houdt van robots, actie, avontuur én Baby Yoda dan zit je met deze serie helemaal goed.

Hou je meer van realistische series? Check dan deze docu-serie over Disney!

Baby Yoda

Alleen als je een kluizenaar zonder internetconnectie bent, heb je nog niet gehoord van Baby Yoda. Quick recap: Baby Yoda is een kleine versie van de volwassen Yoda die voorkomt in de Star Wars films, aka the best part van de hele serie. De reden waarom we  verwachten dat je Baby Yoda kent, is omdat hij zó schattig is dat hij viral is gegaan. Speciaal voor jou een paar van de leukste Baby Yoda memes om in de The Mandalorian-mood te komen.

Trailer

Ben je benieuwd geworden naar The Mandalorian? Bekijk dan gauw de trailer and let us know of jij de serie gaat bingen op Disney+.

LEES OOK:

Beeld: Disney, Instagram @themandalorian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen