The Oder

Serietip: The Order

Is het weer zo ver? Wil je een serie bingen maar ben je out of options? Well, CG! to the rescue. Op dit moment is de nieuwe serie The Order een hele hype. Het is een combinatie tussen de hitseries The Vampire Diaries en Teen wolf. Mocht je deze series nog niet gezien hebben, shame on you! Maar no worries, het gaat nu om The Order.

The Order

Het eerste seizoen van The Order heeft 10 afleveringen en Netflix heeft al bekend gemaakt dat het niet bij één seizoen zal blijven…

The storyline

In The Order volgen we de jonge student – Jack Morton – die net begonnen is aan zijn eerste jaar aan de Belgrave University. Jack hoort in de wandelgangen allemaal geruchten over de zogenaamde geheime genootschap ‘The Hermetic Order of the Blue Rose‘. Wanneer hij op de campus Alyssa Drake leert kennen, komt hij erachter dat zij één van de leden van de geheime genootschap is. Hij heeft stiekem een crush op Alyssa, die al een relatie heeft.

Na het overlijden van zijn moeder wilt Jack wraak nemen op de moordenaar. Dit blijkt zijn biologische vader te zijn, en ook hij is een leider van The Order. Er gebeuren een heleboel vreemde dingen op de campus en uiteindelijk kom Jack voor een belangrijke keuze te staan, maar wat gaat hij kiezen? En hoe moet het verder wanneer iedereen zijn geheugen is verloren?

Seizoen 2

Netflix heeft bekend gemaakt dat er in 2020 een tweede seizoen komt, and we can’t wait!  Wat precies de verhaallijn wordt voor seizoen 2 is nog niet bekend, en er is ook nog geen officiële trailer. De opnames voor het nieuwe seizoen worden dit jaar nog opgenomen en seizoen twee telt ook weer 10 afleveringen.

Bekijk ook de serietip van vorige week!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @theorder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen