Serietip: The Society

Op zoek naar een nieuwe serie om lekker te bingewachten? Gelukkig hebben wij van CG! weer een nieuwe serietip voor je: The Society!

The Society

Een wereld zonder ouders lijkt ideaal, maar toch hebben we volwassenen harder nodig dan je misschien denkt. Daar komen de tieners in West Ham al snel achter wanneer hun ouders op mysterieuze wijze verdwijnen. Wanneer de tieners in een soort replica van hun welvarende stad terecht komen, zonder ouders, gaan ze helemaal los.

Maar na negen dagen feesten merken de jongeren dat deze manier van leven toch niet alles is, vooral wanneer blijkt dat hun vrijheid gevaarlijk wordt. De tieners moeten zichzelf zien te redden en de stad opnieuw opbouwen. Geen ouders, geen regels en geen enkele manier om er weg te komen. Wie wordt de baas van de groep en waar zijn alle ouders eigenlijk gebleven?

De trailer

Aan de trailer te zien wordt dit een echte mix van The 100, 13 Reasons Why en The Left Overs. Waren dat toevallig niet jouw favoriete series?! De verhaallijn is bizar, huiveringwekkend en vooral veel belovend! De serie The Society is vanaf 10 mei te zien op Netflix. Dat wordt bingewatchen!

Bekijk hier ook de serietip van vorige week!

https://www.youtube.com/watch?v=ubRTdKtk7CE

LEES OOK: 

Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen