Serie Netflix

Serietip: The Trials of Gabriel Fernandez

Op zoek naar een true crime serie, met sprekers die uit eigen ervaring kunnen vertellen? Dan is de docuserie The Trials of Gabriel Fernandez misschien iets voor jou. Voordat je verder leest of de trailer bekijkt, houd er rekening mee dat de serie erg verdrietig en heftig is.

Verhaal

De serie volgt de rechtszaak van de moord op het 8-jarige jongetje Gabriel Fernandez. Het jongetje werd op verschrikkelijke manieren mishandeld door zijn moeder en haar vriend. Dit gebeurde maandenlang en de tekenen van mishandeling waren ook voor de buitenwereld zichtbaar. Verschillende agenten en instanties wisten van de vreselijke dingen die Gabriel aan werden gedaan. Toch was er niemand die aan de bel trok en het kindje redde. Gabriel is uiteindelijk overleden aan zijn verwondingen, waarna een zware rechtszaak volgde.

Pesten gebeurt niet alleen op school, maar ook thuis, we vertellen er hier alles over!

Docu

De docu bestaat uit zes afleveringen, waarin gesproken wordt met nabestaanden en oud klasgenootjes van Gabriel. In de serie komt aan het licht wat er allemaal met Gabriel gebeurd is en waarom niemand heeft ingegrepen. Ook komen er veel waarheden aan het licht.

Nieuwsgierig en up to dit heftige verhaal? Bekijk hieronder de trailer!

Ken je of ben je iemand die te maken heeft met mishandeling, lees dan hier wat je kunt doen!

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen