Unbelievable Netflix

Serietip: Unbelievable

Het komt niet vaak voor dat je een trailer van een nieuwe serie ziet, en instantly kippenvel krijgt. Bij Unbelievable, de nieuwe Netflix Original, is dit for sure het geval.

Waar gaat Unbelievable over?

Als tiener Marie Adler (Kaitlyn Dever) aangifte doet voor een aanranding in haar huis door een inbreker, twijfelen de agenten – en de mensen die het dichtst bij haar staan – of haar verhaal wel echt waar is. Ondertussen spreken, honderden kilometers verderop, de agenten Grace Rasmussen en Karen Duvall (Toni Collette en Merritt Wever) met elkaar af om een eerily similar paar verkrachtingen te onderzoeken. Ze besluiten samen op zoek te gaan naar een potentiële serial rapist.

An Unbelievable Story of Rape

Unbelievable is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal An Unbelievable Story of Rape, waar auteurs T. Christian Miller en Ken Armstrong zelfs een ProPublica Pulitzer Prize voor wonnen. En met treffende uitspraken als, ‘If the truth is inconvenient they don’t believe it’, en ‘This is not something people get over. this is something they carry with them forever’, snappen we meteen waarom. These people know what they’re talking about.

De trailer

Naast Kaitlyn Dever, zien we Dumplin’s Willowdean – Danielle Macdonald – terug als een van de hoofdrolspelers in de serie. Voor nu staan er 8 afleveringen gepland, en deze worden op 13 september allemaal op Netflix gegooid. Wij gaan zeker kijken. Check hier alvast de trailer:

LEES OOK:

Fotografie: Beth Dubber/Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen