visavis

Serietip: Vis a Vis

Nu Orange Is the New Black er toch echt – na 7 jaar – mee stopt, is het hoogtijd voor een nieuwe Netflix verslaving, en wij hebben die voor je gevonden! Vis a Vis is een mix van La Casa de Papel en OITNB, maar dan nóg spannender.

Vis a Vis a.k.a Locked Up

Het verhaal gaat over Macarena Ferreiro, die in opdracht van haar vriend heeft gefraudeerd en daarom een gevangenisstraf van zeven jaar moet uitzitten. De gevangenis wereld is voor Macarena helemaal nieuw ze voelt zich er alles behalve thuis. Zo onzeker en kwetsbaar als Macarena is, moet ze zich aanpassen in de vrouwengevangenis om te overleven.

Bekende gezichten

De allerbeste Spaanse acteurs en actrices zijn gecast voor de Spaanstalige serie en er zitten een paar bekende gezichten tussen! Zo wordt de hoofdrol van Macarena gespeeld door Maggie Civantos die ook als Angelés Vidal te zien is in La Chicas del Cable en kennen we Alba Flores als Nairobi in La Casa de Papel.

Hoge ranking

De serie scoort op IMDb een 8,2 en dat vinden wij zeker de moeite waard om te bingen! Wist je trouwens al dat de gratis streamingdienst van IMDb naar Nederland wordt gehaald?!

Seizoen 1 & 2 van Vis a Vis (in het Engels: Locked Up) zijn nu te zien op Netflix. Bekijk hier alvast de trailer:

LEES OOK: 

Beeld: Instagram 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen