YOU, Netflix

Serietip: YOU, de nieuwe Netflix-serie met Penn Badgley & Shay Mitchell

Vergeet Gossip Girl, Pretty Little Liars en The Haunting Of Hill House reruns: de nieuwe Netflix-serie YOU gaat for sure je nieuwe lievelings worden.

In YOU volg je Joe (Penn Badgley), een superslimme manager van een boekwinkel in New York. Als hij de mooie, beginnende schrijfster Beck (Elizabeth Lail) ontmoet, is hij op slag verliefd. Met behulp van social media en het internet, sprokkelt Joe allerlei info over Beck bij elkaar om haar beter te leren kennen – en zo dichterbij haar te kunnen komen. Maar zijn charming, awkward crush verandert al snel in een obsessie, als hij heel strategisch alle obstakels – en personen – die tussen de twee in staan ziet te ditchen.

Hoe ver zal Joe gaan om Beck’s achterdochtige bestie Peach (Shay Mitchell) uit de weg krijgen..?

Riverdale

Los van de amazing cast, speelt YOU zich ook nog eens af in New York en werd-ie geproduceerd door de makers van Riverdale. Alle ingrediënten voor een serie match made in heaven dus. Lees hier by the wat het laatste Riverdale nieuws.

YOU verschijnt op 26 december op Netflix, dus gelukkig hoeven we nog maar heel even geduld te hebben. Kun je echt niet zo lang wachten? Koop dan alvast het boek What Would You Do For Love? van Caroline Kepnes. Daar is YOU namelijk op gebaseerd.

 

Heb jij net als ons het hele seizoen al gebinged? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt een tweede seizoen van YOU! #thankgod

Lees ook:

Fotografie: Barbara Nitke/Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen