There’s nothing holding Shawn Mendes back. Na een korte (veel te lange) break, dropte hij ein-de-lijk zijn nieuwe single In My Blood en we willen ‘m FOREVER op repeat zetten.

Want guys, even for real nu: zijn stem! De gitaar! Die drums! DE LYRICS! We’re dying! In In My Blood laat Shawnie zich van zijn meest kwetsbare kant ooit zien. Enne, da’s misschien even anders, maar pretty darn amazing als je ’t ons vraagt.

 

De nieuwe single is ‘super vulnerable’

Aan de Britse radiozender Capital FM vertelde Shawn: ‘Het is grappig. Ik had het nummer al aan een paar mensen laten horen, en iedereen had zoiets van, “Wow, dit is zo niet wat we verwacht hadden.” En ik had echt zoiets van, “Really? Ik had geen idee. Ik dacht juist dat mensen dit verwachtten.” Het liedje is rauw. Ik zat helemaal in de elektrische gitaar zone en ik push mezelf. Het is denk het diepste nummer dat ik tot nu toe heb gesproken. It’s super vulnerable.’ En we zitten met freaking heart eyes Shawn. Hadden we je zelf maar gezien toen je in Amsterdam je verjaardag vierde Shawn Mendes

Los van het liedje, deelde Shawn ook een klein boodschapje, waarin hij vertelt hoe excited hij is over In My Blood en alle steun die hij krijgt van ons zijn fans.

View this post on Instagram

Thank you xx #InMyBlood

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Kun je ons allemaal wel bedanken, Shawn, maar eigenlijk moeten wij jou bedanken. Dat je zulke mooie liedjes schrijft, de belangrijke boodschap naar buiten brengt dat je er nooit alleen voor staat als je het moeilijk hebt – we’ve been there, en het wordt écht beter, en bovendien dat je zo’n fijne verschijning bent. We love you, Mendes! Ben jij ook een echt fan? Doe dan de Shawn Mendes quiz en test je kennis.

Shawn Mendes Wink GIF by Billboard Music Awards - Find & Share on GIPHY

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Instagram