Wat krijg je als je Gossip Girl en Pretty Little Liars door elkaar gooit? Oké, een droomscènario. Maar wat nog meer? Uhu, de nieuwe serie van Shay Mitchell!

Volgens The Hollywood Reporter werken Shay, I. Marlene King en ABC samen aan een nieuwe show, The Heiresses. En jawel, ook deze is gebaseerd op een boek van Sara Shepard, de heldin achter alle Pretty Little Liars-boeken.

Family mystery

In The Heiresses volgen we de familie Saybrook. Ze zijn gezegend met veel geld en luxe, maar vervloekt met epic loss. Dat is dan ook de reden dat de ooit onafscheidelijke erfgenamen van een mega diamant-emperium al een jaar geen contact meer hebben. Maar als ze weer te maken krijgen met een grote tragedie, komen de nichtjes bij elkaar. Hun band wordt sterker dan ooit, helemaal als ze samen een groot mysterie moeten oplossen: wie wil de Saybrooks dood hebben, en wie is het eerstvolgende slachtoffer?

Ugh, we. can’t. wait. Wanneer de eerste aflevering uitkomt – of wanneer de opnames überhaupt beginnen – is nog niet bekend. Wat we wel al for sure weten, is dat er meerdere afleveringen gepland staan. You bet your ass dat dit helemaal awesome gaat worden.

Lees ook: Dit is wat we weten over de spin-off van Pretty Little Liars

Fotografie: Instagram