Temptation Island zach Simone ongeluk cosmogirl

Simone van Temptation Island gaat op date met deze verleider

Ondanks dat Zach en Simone zich later toevoegden aan het Temptation Island avontuur, zorgden de twee voor een hoop spanning en sensatie op het eiland. Dat hun relatie voorbij zou zijn na het avontuur, hadden we dan ook wel verwacht. Simone vond destijds steun bij één van de verleiders, en vertelde in Temptation Talk of ze nog altijd contact met hem heeft.

Geen relatie meer

Hoewel Zach zich niet helemaal aan de afspraken kon houden in Temptation Island, heeft Simone zich keurig gedragen. Wel kreeg ze veel aandacht van één specifieke verleider: Bas. ‘We hadden wel chemie samen’, vertelt Simone in Temptation Talk. ‘We konden goed praten en hij was de eerste persoon die me op mijn gemak stelde.’

Terug in Nederland hebben Simone en Zach elkaar nog een paar keer gezien en zelfs nog een tijdje gedate, maar een relatie zat er volgens Simone niet meer in.

Op date met een verleider

Simone en Bas hebben daarentegen altijd contact gehouden én hebben zelfs aanstaande zondag een date gepland. ‘Wie weet bloeit er nog wat moois’, vertelt ze lachend.

LEES OOK:

Beeld: Temptation Island

Bron: RTLNieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen