Sky Rojo Bron Netflix

‘Sky Rojo’ krijgt een tweede seizoen en dit is wanneer je het kan zien

Terwijl het eerste seizoen van de Spaanse actieserie Sky Rojo nog maar een paar dagen op Netflix staat, is het tweede seizoen al aangekondigd door Netflix. Daarbij weten we ook al wanneer we het tweede deel kunnen streamen!

Het Spaanse ‘Sky Rojo’

De serie Sky Rojo is bedacht door de makers van La Casa de Papel en zit vol met Spaans, spanning en actie. Het verhaal gaat over drie vrouwen, Coral, Wendy en Gina, die vrijheid willen en hun job in de prostitutie achter zich laten. Dat gaat niet zonder slag of stoot, want terwijl zij vluchten, worden ze achtervolgd door hun pooier en handlangers. De ontsnapping gaat moeizaam, maar de girls vormen een eenheid en vechten voor hun vrijheid.

Het eerste seizoen heeft 8 afleveringen van ongeveer 25 minuten. Perfect binge materiaal dus! Weten welke Netflix-serie nog meer op jouw bingelijst moet? Doe de quiz!

 

Releasedatum seizoen 2 Sky Rojo

Sky Rojo is op 19 maart in première gegaan en staat dus nog helemaal niet zo lang op de streamingdienst. Toch is er al een seizoen 2 aangekondigd! En die komt sneller dan je denkt, want op 23 juli wordt het tweede seizoen van de Spaanse serie gedropt op Netflix. Net als het eerste seizoen, bestaat de nieuwe reeks uit acht afleveringen van ieder 25 minuten.

La Casa de Papel stopt dan misschien, maar gelukkig laten de makers ons niet met lege handen zitten! Check hieronder de teaser van Sky Rojo seizoen #2!

Bron: NU.nl | Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen