Starbucks komt voor Halloween met deze supercreepy ‘Phantom Frappuccino’

Natuurlijk kennen we allemaal de Pumpkin Spice Latte, die elk jaar rond Halloween weer bij Starbucks verkrijgbaar is. Maar dit jaar komt de coffee company met een gloednieuw drankje speciaal voor Halloween: de Phantom Frappuccino. En hij ziet er zeker super creepy uit.

Phantom Frappuccino

Het koude drankje is volledig zwart, getopt met groen slijm. Ehw! …of juist super yummy? Het is namelijk een heel fruitig drankje. Het bestaat uit een mix van kokosmelk, mango en ananas extract, samen met Starbucks crème Frappuccino siroop en ‘limoen slijm’ helemaal rondom. Zelf kun je er nog voor kiezen om ook de zwarte slagroom toe te voegen, die gemaakt is van kokosmelk en houtskool poeder.

Het (gelukkig niet echte) slijm ziet er misschien super creepy en gross uit, maar is eigenlijk simpelweg gemaakt van citroen- en limoensap, spirulina extract en houtskool poeder.

Lees ook: Dít is er allemaal te doen tijdens Halloween

starbucks

Vegan

Bovendien is het nieuwe scary drankje helemaal vegan! Go you, Starbucks. Alleen hebben we slecht nieuws: de Phantom Frappuccino wordt alleen in Europa verkocht, maar Nederland wordt hierin overgeslagen… Why?! Misschien juist wel een goed excuus om een tripje naar Spanje te maken?

Zou jij de Phantom Frappuccino willen proberen? Of houd jij het toch liever bij de PSL ?

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @starbucks_es

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen