Artiesten

Sterren feliciteren alle geslaagden in speciale ceremonie van YouTube

Ben jij geslaagd dit jaar? Gefeliciteerd! Ondanks dat dit jaar een stuk anders is verlopen dan je had gedacht, heb je het toch voor elkaar gekregen en kun je enorm trots op jezelf zijn.

Aangezien scholieren van over de hele wereld hun diploma uitreiking moeten missen vanwege het coronavirus, organiseerde YouTube afgelopen zondag een speciale ceremonie, met grote sterren als BTS, Lizzo, de Obama’s, Taylor Swift en Beyoncé!

Dear Class of 2020

In de vier uur (!) lange video spraken allerlei grote sterren scholieren van over de hele wereld toe. Zo feliciteerde Beyoncé in haar speech alle geslaagden, maar sprak ze ook over de Black Lives Matter beweging. ‘Gefeliciteerd afgestudeerden van 2020! Jullie zijn er gekomen ondanks een globale crisis, een raciale pandemie en een wereldwijde uiting van verontwaardiging na opnieuw de dood van een ongewapende, zwarte man.’

Ook sprak ze over de muziekindustrie: ‘Ik weet hoe moeilijk het is om op jezelf te vertrouwen. De entertainmentindustrie is nog steeds erg seksistisch. Hij wordt gedomineerd door mannen en als vrouw zag ik dat niet genoeg vrouwelijke rolmodellen de mogelijkheid kregen om te doen wat ik heb gedaan – mijn eigen label runnen, en mijn eigen managementbedrijf, mijn eigen films regisseren en mijn eigen tours produceren.’

Artiesten

Naast Beyoncé, kwamen ook nog een boel andere artiesten voorbij in de video. Zo deden de jongens van BTS, Lizzo en de Obama’s ook een woordje en kwam zelfs NikkieTutorials voorbij!

Ook kwam Taylor Swift even kort in beeld. ‘Maak je geen zorgen, ik heb mijn afstudeerceremonie ook gemist,‘ grapte ze. Bovendien moedigde ze de leerlingen aan om altijd het onverwachte te verwachten en er een feestje van te maken.

Je kunt de hele video hieronder terugkijken.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen