brievenbus

Stuur gratis een kerstkaart naar eenzame ouderen via de allergrootste brievenbus van Nederland

Vanaf vandaag tot en met 15 december plaatst PostNL de allergrootste brievenbus van Nederland bij winkelcentrum Maxis in Muiden! Via deze mega brievenbus kan iedereen een gratis kerstkaart naar een eenzame oudere versturen.

Allergrootste brievenbus van Nederland

Voor het posten van je kaart is een korte klim nodig, want de gleuf is te vinden op maar liefst 4 meter hoogte! Na het posten van je kaart, kun je via de 20 meter lange tubingbaan naar beneden glijden. Hoe leuk is dat! Met deze actie hoopt PostNL een recordaantal mooie kerstwensen voor eenzame ouderen te verzamelen.

Lees ook: Wat vinden Nederlanders nou echt van kerst?

brievenbus

Grote kerstkaartenactie

Dit is al het vijfde jaar op rij dat het Nationaal Ouderenfonds, PostNL en Kidsweek de Grote Kerstkaartenactie organiseren. Want tijdens de feestdagen kunnen eenzame ouderen wel een geluksmomentje gebruiken. Vorig jaar werden via de actie maar liefst 266.250 ouderen verrast met een handgeschreven kerstkaart. Dat is al ruim 20.000 meer dan in 2017!

Woordvoerder Lise Notenboom van het Nationaal Ouderenfonds vertelde ‘In een tijd waar iedereen uren per dag op zijn telefoon zit, is persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk. De hartverwarmende reacties van ouderen die vorig jaar een kerstkaart hebben ontvangen, benadrukken het belang van deze actie.’ Het doel is om dit jaar bij minstens 270.000 ouderen een handgeschreven kerstwens te bezorgen.

Post je kaart!

Iedereen kan meedoen aan de Grote Kerstkaartenactie. De grote brievenbus is t/m de 15e dagelijks voor iedereen toegankelijk tussen 10.00 – 17.00 uur.

Het is voor jou maar een kleine moeite, maar kan voor een eenzame oudere de wereld betekenen. Doe iets goeds voor een ander deze kerst!

Lees ook: 8x Legendarisch lieve acties

LEES OOK:

 

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen