umbrella academy

Superhero talk met de cast van The Umbrella Academy

Fun en verfrissend, zo zou je de nieuwe Netflix Original serie The Umbrella Academy wel kunnen omschrijven. Nog wat superkrachten en een kick-ass cast erbij, maakt deze serie eentje die je gezien moet hebben! CG! sprak voor hun nieuwste issue cast members Robert Sheehan en David Castañeda in Londen.

The Umbrella Academy

Echte fans kennen de serie al als comic over 42 kinderen die op dezelfde dag geboren worden, wiens moeders geen enkele connectie met elkaar hebben, behalve dat ze gemeen hebben dat ze geen zwangerschapssymptomen hadden. Zeven van de kinderen worden opgevoed door een weird miljardair die ze opleid tot een team van superhelden. Als deze miljardair, mr. Hargreeves, jaren later overlijdt, komen alle broers en zussen weer bij elkaar voor de begrafenis van hun adoptievader. De oude man wordt niet liefdevol door z’n kids herinnerd en ze struggelen met hun superkrachten en geheime afkomst. Tegelijkertijd moeten ze de wereld redden van een unknown evil die de wereld wil vernietigen.

David Castañeda speelt in de serie Diego (Number Two) en Robert Sheehan speelt Klaus (Number Four). Waar Diego extreem goed met messen kan werpen, kan Klaus met de doden communiceren.

Wist je ook al dat er een seizoen 2 van The Umbrella Academy gepland staat?

Interview met David en Robert

 

Robert, jouw personage Klaus is nogal… Een character. Net als jij IRL. In hoeverre lijken jullie echt op elkaar?

Robert: ‘Haha, ik een character? Have you met me? You know, soms werden de grenzen wel iets te vaag… Ik ben niet into drugs zoals Klaus, maar ik wilde wel echt zoveel mogelijk ondeugendheid meebrengen. Dat hij zo’n lekker mischievous, unpredictable typje werd dat voor chaos zorgt. En hij is zo funny en dark, met een soort ghostly look. Dat wilde ik ook zo houden.’

Welke superhero power zouden jullie zelf graag willen hebben?

Robert: ‘I don’t know! Even denken. Een dream power zou quite cool zijn – ik ben toevallig zelf net wakker. Hoe tof zou het zijn als ik langs kan gaan in dromen van anderen?

David: ‘Ik zou wel willen tijdreizen.’

The Umbrella Academy al gezien en op zoek naar een nieuwe serie? Wat dacht je van The Rain, The Society of Leila?

Wat hoop je dat kijkers meenemen na het zien van de serie?

Robert: ‘Dat falen perfectly okay is. In fact, it’s a very necessary part of life. Tegenwoordig leren we op jonge leeftijd al dat falen geen optie is. Jongeren staan onder zoveel druk om te presteren, goede cijfers te halen, een goede baan te krijgen… Het is verfrissend dat deze personages failure omarmen, in een heel charming, endearing kind of way. Ik denk dat ze een voorbeeld zijn voor iedereen.’

David: ‘En het familieaspect is heel belangrijk. Als we samenwerken zijn we veel sterker.’

Het hele interview lezen? Ren dan snel naar de winkels voor de nieuwste CosmoGIRL! en check snel bladzijde 82 en 83.

LEES OOK:

Beeld: instagram @umbrellaacad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen