Cakestix

Taart op een stokje wordt jouw nieuwe favo zomersnack!

Wil je eens wat anders dan ijs, maar wel iets op een stokje? Dan hebben wij goed nieuws voor je! In de herenstraat in hartje Amsterdam is namelijk de pop-up store Cakestix geopend en daar vind je allemaal heerlijke taartjes op een stokje!

Cake on a stick

Cake on a what? Yep, de naam verklapt het al: taart op een stokje, maar niet zomaar taart op een stokje… Je kunt het taartpunt helemaal zelf samenstellen! *hearteyes*. En niet alleen de taartjes zien er awesome uit, de winkel waarin de lekkernijen verkocht worden is zelf ook heaven on earth! Alles bij Cakestix is roze, het ruikt er zoet en naast de taartpunten op een stokje, kun je ook spullen halen om zelf de keukenprinses uit te hangen!

Pick it, flip it, whip it, drip it

Maar nog even terug naar dat zelf samenstellen, want dat wil je. Dat werkt als volgt: eerst kies je een cake, daarna een heerlijk(e) glazuur/saus waarna er nog eens drie (!) – van de 20 verschillende – toppings op mogen. Er zijn ook ‘house specials’ zoals de Butter Me Up en Pinked! waar je voor kunt kiezen wanneer het zelf samenstellen van een taartje iets te lastig is met al deze keuze. Loopt het water je al in de mond?

Vegan

De taartjes worden gebakken met plantaardige ingrediënten, dus ook vegans worden hier helemaal happy! Dr. Oetker heeft de heerlijke taarten samen ontwikkeld met Nono Cakes. Op een paar toppings na, is alles dus helemaal vegan!

Instaworthy

De taartjes op een stokje zijn niet alleen super delicious, maar ook een must voor het oog! De winkel is helemaal roze en komt in de buurt van het Instagram-paradijs dat in september naar Amsterdam komt! Wedden dat de taartjes het heel goed zullen doen op de gram?!


Ga jij langs bij deze heerlijke pop-up store? Cakestix is zeven dagen per week geopend, voor een half jaar lang! Met wie wil jij hierheen? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl. Wie weet sturen wij jullie hier dan wel naartoe… Houd CG!’s Insta in de gaten voor een superleuke (en lekkere) winactie!

LEES OOK: 

Beeld: Persbeeld Cakestix

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen