taylor swift merch

Taylor Swift dropt haar nieuwe merch en het is te cute!

Hold your unicorns; Taylor Swift heeft namelijk haar nieuwe merchandise gedropt en het is awesome!

Roses, Spice and everything nice

De nieuwe collectie van Tay is very, very cute! De pastelkleurtjes spatten van het design af, om zo helemaal in stijl te blijven met haar nieuwe videoclip. Heel anders dan haar 2017 vibe, waarin Taylor zichzelf positioneerde als de allercoolste femme fatale ever. De kleuren rood, zwart en nog eens zwart heeft ze ingeruild voor de restanten van een wild unicornparty waar wij alleen maar van kunnen dromen.

Taylor merch

De collectie bevat onder andere shoppers, sweaters, een pet, de croptop waarin Taylor Swift eerder gespot werd (#goals) en een cap met awesome erop geborduurd. Natuurlijk weten wij al dat jij awesome bent, maar met deze pet weet de rest van de wereld het ook!

Tay is gelukkig ook ons trouwste technologische vriendje niet vergeten; je kan namelijk ook nog popsockets kopen, zodat ook je mobiel in de Taylorstijl is. De bedragen variëren van 20 dollar tot 65 dollar. Een kleine tegenvaller voor de Europese fans; alleen VS fans krijgen namelijk bij aankoop een gratis online LP van Me. Bummer.

Comeback

Taylor Swift hield haar fans al maanden in spanning. Wij, en de rest van het internet, braken ons hoofd over alle mogelijke hints die ze ons gaf. Haar website had een upgrade gekregen en leek op de binnenkant een unicornbrain. What could it be?

Afgelopen vrijdag was het dan ein-de-lijk zo ver, de single waar we al zo lang op gewacht hadden. En Taylor stelde ons niet teleur. Niet alleen voldeed ze aan al onze unicornwensen, maar ze gaf ons ook de samenwerking van a lifetime. Brandon Urie van Panic! at the Disco besloot Taylor te helpen als haar romantic tegenspeler in haar nieuwe hit. We are hyped!

We hopen dat Taylor binnenkort nog meer verassingen uit de kast haalt en if so, we’ll keep you updated.

Welk item is jouw favoriet?

taylor swift merch

taylor swift merch

taylor swift merch

taylor swift merch

Tay merch

$30

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen