Taylor Swift

Good news: de strijd tussen Taylor Swift en Scooter Braun is opgelost!

Dat Tay Tay al eerder woorden heeft gehad met Scooter Braun is inmiddels common knowledge. Gelukkig zijn wij hier om je dag een beetje brighter te maken met goed nieuws over everyone’s favorite blonde.

American Music Awards

Aankomende zondag (24 november) wordt Taylor geëerd als artiest van het decennium tijdens de American Music Awards. Congratulations, babe! Minder leuk was dat Scooter Braun en Scott Borchetta haar vorige week verboden om tijdens de AMA’s een medley te zingen van haar oude hits, omdat ze dat zagen als het ‘opnieuw opnemen van muziek’. Hier schreef Taylor over in een notitie op Facebook.

The good news

In de notitie vroeg Taylor om de hulp van haar fans en collega’s. Geef jezelf maar een schouderklopje, Swifties, want er is goed nieuws! Taylor’s oude record label, Big Machine Records, heeft in een statement gezegd dat ze wel degelijk haar oude hits mag zingen tijdens de award show. Yay! Zelf heeft Taylor er nog niets over gezegd op social media, maar we kunnen er van uitgaan dat de show een grote knaller wordt.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @taylorswift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen