Laat het aan Taylor Swift over om de zonsverduistering die gisteren plaatsvond in Amerika te overschaduwen. Haar opmerkelijke gedrag op social media doet Swifties over de hele wereld vermoeden dat zij met nieuwe muziek komt… Aanstaande vrijdag! En yep, dat is nogal wat.

Het begon allemaal toen TayTay alle posts van haar social mediakanalen verwijderde. Facebook, Twitter, Instagram; allemaal werden ze leeggehaald. Het was de grootste social media blackout van de eeuw. But why? 

Eerst werd gedacht dat haar accounts gehackt waren. Maar all hell broke loose toen Taylor haar social media blackout gisteren verbrak, door een super mysterieus filmpje te droppen…

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Is het een slang? Maybe. Is het een draak? Could be. Is het een stiekeme verwijzing naar nieuwe muziek? DEFINITELY. Of eh, hopefully.

#TS6isComing

Oplettende Swifties spotten namelijk een 2 en een 5 in de staart van het beestje. En laat het aanstaande vrijdag nu net 25 augustus zijn!

#TS6isComing

De verborgen boodschap, de staart en de blackout zijn slechts een klein onderdeel van één huge nieuw-album-van-Taylor-theorie. Als je zoekt op #TS6isComing op Twitter, word je overspoeld met nog veel meer theorieën. Over het Eclipse thema van haar nieuwe plaat bijvoorbeeld, een geheim optreden op de VMA’s aanstaande zondag, een samenwerking met Kesha, een backlash naar Kim Kardashian én een geplande albumrelease op 13 oktober, de laatste vrijdag de 13e van het jaar.

Een samenvatting check je hieronder. Het antwoord op de 25 miljoen vragen die we nu hebben? Daar moeten we helaas nog even op wachten. To be continued…

http://tshifty.tumblr.com/post/164442413892/my-ts6-theories-masterpost

Lees ook: De laatste update in de rechtszaak van Taylor Swift

Fotografie: BrunoPress