Eindelijk! We hebben er even (lees: LANG!) op moeten wachten, maar Disney heeft nu de trailer van Maleficent Mistress of Evil gedropt!

Verhaal

Of, nou ja, een echte trailer is het nog niet, maar het is wel een ietsiepietsie duidelijk waar Maleficent deze keer voor strijdt. In de laatste film waren Aurora en Maleficent bff’s, was prins Filip een beetje een side character en niet een geweldige zoener. De Maleficent die we terug zagen in onze nachtmerries, werd ineens onze heldin in de Maleficent-film. Maar Mallie lijkt haar kwade streken nog niet verleerd te zijn en zal weer moeten strijden -net als jullie examensoldaten– voor haar magische wereld. Hoewel zij en Aurora de handen ineenslaan voor hun magische dierenvriendjes, zien de twee niet echt eye to eye in de uitvoering van hun plan. Gaat Maleficent weer terug naar de tovenares uit onze enge dromen of wordt zij even more boss babe dan dat ze al is en leeft ze lang en gelukkig?

Oktoberkriebels

Gelukkig hoeven we niet zo heel lang –in tegenstelling tot een andere magische film– te wachten totdat de film in de bioscoop draait. We moeten even de lente en zomer door; in okotber kunnen we zien wat Mallie en Aurie gaan doen om hun kliek te redden. Als je niet kunt wachten, dan kun je hieronder de teaser trailer natuurlijk 100 keer opnieuw kijken!

LEES OOK