gianni melissa

Temptation Island Gianni en Melissa delen kleurrijke gender reveal foto’s

Afgelopen maand maakten Gianni en Melissa, ook wel bekend als het ‘smokkelkoppel’ van Temptation Island, bekent dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje! Inmiddels heeft Melissa het eerste trimester achter de rug en kunnen ze nu dus erachter komen welk geslacht hun toekomstige kindje heeft.

Gender reveal

In een kleurrijke Instagram post vol blauw en roze deelt het koppel dat ze maandag de geslachtsbepalende echo hebben gehad. Wat de uitkomst hiervan is houden ze voor zichzelf (en hun fans) nog even geheim. ‘De uitslag zit verstopt in een envelop tot as zaterdag! Wij weten het zelf ook nog niet, en of het nou een jongetje of meisje is, wij zijn super gelukkig!’

Zaterdag is dus de grote gender reveal, waarbij wordt bekend of ze ouders worden van een jongetje of een meisje. Wat denk jij dat het wordt?

Lees ook: Temptation Island Romee doet haar kant van het verhaal over Zach

Het Tempa avontuur van het  Nederlandse koppel liep niet helemaal zoals verwacht. De twee, die al sinds 2018 een relatie hebben, werden eerder naar huis gestuurd, omdat ze via een telefoon contact hielden met elkaar.

LEES OOK:

Bron: RTLBoulevard
Beeld: Instagram @giannivanderbruggen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen