Temptation Island zach Simone ongeluk cosmogirl

Temptation Island verleidster Romee vertelt of ze betaald kreeg voor seks met Zach

We hebben allemaal kunnen zien hoe verleidster Romee uit Temptation Island het is gelukt om bij Zach in bed te kruipen. Maar waar we nu natuurlijk allemaal benieuwd naar zijn: is ze hiervoor extra betaald? In een nieuwe aflevering van Temptation Gossip geeft Romee hier antwoord op.

Zwakste schakel

Al vanaf het moment dat Zach zijn entree maakte in het programma, was het bij veel al duidelijk dat hij niet trouw zou blijven aan zijn vriendin Simone. Meteen diezelfde avond ging het al fout en had verleidster Romee duidelijk haar pijlen op hem gericht. ‘Ik wist dat hij best wel makkelijk beïnvloedbaar was en daar moet je op dat moment dan ook gebruik van maken. (…) Toen Zach binnenkwam, ging hij allemaal opmerkingen maken van: je bent geil. Toen dacht ik: oké, ik ga het je gewoon aandoen,’ vertelt Romee in een video.

Wist je dat Zach nu ook een single heeft uitgebracht?

Slechte seks en niet betaald

Ondanks dat Zach zijn Joker al bij zijn eerste kampvuur had ingeschakeld, is hij later in het programma alsnog all the way gegaan met verleidster Romee. De seks met Zach was overigens niet geweldig. ‘Het was niet zo lang, maar ik kan het me niet heel goed meer herinneren’, bekent Romee. ‘Ik heb het ook niet gedaan van: oké, we nemen hier de tijd voor. Meer van: ik heb een goed beeld nu.’

Nu is natuurlijk de big question: krijg je daar als verleidster/verleider (extra) geld voor? Als wij Romee moeten geloven dan is het antwoord ‘Nee’. ‘Je krijgt écht geen geld’, vertelt ze. ‘Niet om te zoenen, niet voor je deelname, niet om seks te hebben. Het is geheel op vrijwillige basis.

Wist jij dat Zach en Sime betrokken waren bij een ongeluk? Lees het hier!

LEES OOK:

Beeld: Temptation Island

Bron: RTLBoulevrad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen