jonas brothers

The Jonas Brothers komen naar Nederland!

O M G! Ja, je leest het goed. Onze favo broers komen naar Nederland! The Jonas Brothers gaan op tournee in Europa en stoppen ook in ons eigen kikkerlandje om een concert te geven!

The Jonas Brothers

De knappe broers; Nick, Joe en Kevin zijn ruim 6 jaar uit elkaar geweest maar na wat therapie is het trio dit jaar weer bij elkaar gekomen en helemaal terug van weggeweest! Ze verblijden ons eerder al met een nieuwe single én een nieuw album, maar ze hebben onze stoutste droom nu laten uitkomen; ze gaan namelijk op tournee!

Happiness Begins Tour

Tijdens de Happiness Begins Tour treden The Jonas Brothers in 15 verschillende steden op. Hun tour begint op 29 januari in Birmingham en eindigt 22 februari in Parijs. Op 20 februari is het trio te zien (en te horen ofcourse) in het Ziggo Dome in Amsterdam. De kaarten voor dit concert gaan donderdag 6 juni in de verkoop, dus zorg dat jij er op tijd bij bent, want dit concert wil je niet missen! De laatste keer dat de band optrad in Nederland was namelijk in 2009 (!) Kaarten voor het concert scoor je hier.

Ben jij ook zo excited dat The Jonas Brothers weer naar Nederland komen?!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @jonasbrothers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen