Als je nog geen fan bent van Joey King dan kan het bijna niet anders dan dat je één van de weinige bent die The Kissing Booth nog niet heeft gezien. Deze 19-jarige actrice is namelijk in één woord: leuk. Volg haar maar op Instagram, en je bent instantly verslaafd aan alle grapjes die ze uithaalt met haar lover Jacob Elordi, (Ja, Elle & Noah zijn IRL ook een stel).

https://www.instagram.com/p/Bi-X5OkA_r_/?hl=nl&taken-by=joeyking

Anyway, het doel van dit bericht was niet om een ode aan Joey King te schrijven, hoewel we dat wel zouden kunnen doen. Maar om je in te lichten dat er een nieuwe film met deze upcoming filmster komt! Genaamd… *tromgeroffel*, The In Between.  

De film gaat over een jong stel die in een auto-ongeluk terecht komt. Zij overleeft het, maar hij niet. Dat is natuurlijk niet het einde want hij probeert na zijn dood in contact met haar te komen. Creepy? Het schijnt superromantisch te moeten worden. Van nature vraag je jezelf nu af ‘wanneer kan ik het zien?’ En ‘wie wordt haar hottie tegenspeler?’ Maar helaas zijn er nog geen details bekend dus moeten we geduldig wachten. Tot die tijd kun je natuurlijk gewoon The Kissing Booth nog een keer kijken, why not?

Als je vindt dat Joey een bekend gezicht heeft, kan het zijn dat je haar wel eens in andere films voorbij hebt zien komen. Ze speelde namelijk ook in The Conjuring, Oz The Great And Powerful en Wish I Was Here. Ook zit ze in Slender Man die vanaf 23 augustus te zien is in de bioscoop.

Yup, ze was het porseleinen meisje in Oz The Great and Powerful.

LEES OOK: 17 DINGEN DIE JE NIET WIST OVER COLE SPROUSE

Fotografie: Bruno Press