christmas

The Knight Before Christmas wordt je nieuwe favo kerstfilm

Wij zijn al druk aan het aftellen tot kerst (nog 69 dagen) en stiekem hebben we al een hele lijst aan kerstfilms gemaakt en we kunnen er weer eentje aan toevoegen! Heb je vorig jaar de kerstfilm The Princess Switch gekeken? Good news for you, want er komt weer een nieuwe kerstfilm aan met Vanessa Hudgens in de hoofdrol!

The knight Before Christmas

In  The Knight Before Christmas speelt Vanessa een lerares die niet meer in de liefde gelooft. Plotseling ontmoet ze een ridder uit de Middeleeuwen. De ridder wordt gespeeld door Josh Whitehouse  en hij is onze nieuwe crush. Vanessa moet ervoor zorgen dat de ridder weer teruggaat naar de middeleeuwen. Het Twitter-account van Netflix, @SeeWhatsNext, deelde gisteren dit bericht:

De film is in Amerika vanaf 21 november te zien. Helaas weten we nog niet wanneer hij in Nederland op Netflix verschijnt…

The Princess Switch

Terwijl we met smart wachten op The Night Before Christmas, kun je ondertussen alvast in de stemming komen met de The Princess Switch (of één van deze nieuwe films die nu te zien zijn op Netflix). In deze film heeft Vanessa Hudgens een dubbele rol en speelt ze een banketbakster én een toekomstige prinses. Ze ontdekken dat ze dubbelgangers zijn en smeden een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen.

LEES OOK:

Beeld: Twitter @seewhatsnext

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen