pussycat dolls

The Pussycat Dolls maken dit weekend een comeback!

Dit weekend is de finale van het Britse The X-Factor: Celebrity en drie keer raden wie er hier een comeback gaan maken? That’s right: THE PUSSYCAT DOLLS. De vijf meiden gaan voor het eerst in 10 (!) jaar weer samen optreden.

Finale

Aanstaande zaterdag 30 november is de finale van het bekende muziekprogramma. In deze speciale editie van The X-Factor strijden bekende Britten tegen elkaar om wie het beste kan zingen. Nicole Scherzinger, de leading lady van The Pussycat Dolls, is jury in het programma. Volgens haar jury-collega Louis Walsh treedt Nicole aanstaande zaterdag weer op met haar ex-Pussycats Kimberly Wyatt, Jessica Sutta, Melody Thornton en Ashley Roberts.

Pussycat Dolls

The Pussycat Dolls werden in 1995 gevormd als ‘burlesquegroep’. In 2015 gingen ze verder in een nieuwe samenstelling, en dat zorgde voor grote hits als Don’t Cha, When I Grow Up, Beep en I Don’t Need A Man.’ De band bracht uiteindelijk in totaal twee albums uit, voordat ze in 2009 besloten uit elkaar te gaan. De grote rol die Nicole had in de groep werd vaak als reden genoemd dat de band uiteindelijk uit elkaar viel.

Welke liedje hoop jij dat ze tijdens hun comeback gaan zingen? Om je alvast weer even helemaal in The Pussycat Dolls sfeer te krijgen:

LEES OOK:

 

Bron: Nu.nl

Beeld:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen