Throwback Thursday

Throwback Thursday: zo zagen deze celebs er vroeger uit

In deze Throwback Thursday kijken we niet terug naar een film of serie, maar naar celebs. Hoe zijn ze bekend geworden, en wat doen ze nu? Van Billie Eilish tot KJ Apa: wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Billie Eilish

Billie Eilish Pirate Baird O’Connell (yup, da’s haar volledige naam) begon haar carrière op SoundCloud toen ze daar Ocean Eyes uploadde. Dit liedje ging heel de wereld over, dus je kan wel raden dat het vanaf dat moment snel ging voor Billie. In 2017 kwam haar eerste EP Don’t Smile At Me uit en twee jaar later volgde haar eerste echte album: When We All Fall Asleep, Where Do We Go?.

Wow, Billie Eilish maakt de titelsong voor de nieuwe James Bond film!


Toen


Nu

Ariana Grande

Ari speelde toen ze 15 was al in musicals op Broadway. In 2009, toen ze 16 was, kreeg ze de rol waar we haar allemaal van kennen: Cat Valentine in VictoriousTegelijk met Victorious ging ze de muziek in, en in 2011 kwam haar eerste eigen liedje Put Your Hearts Up uit. Nu, negen jaar later, is Ari net klaar met haar uitverkochte wereldtour. Proud!


Toen

 


Nu

Shawn Mendes

Cutie Shawn heeft zichzelf gitaar leren spelen toen hij pas 14 was. Een jaar later, in 2013, begon hij covers te plaatsen op YouTube en Vine, waaronder eentje van JB: As Long As You Love Me. De volgende dag had hij er 10,000 likes en volgers bij! In 2014 was hij the third most-followed muzikant op Vine, en in datzelfde jaar tekende hij een contract bij een platenmaatschappij.


Toen


Nu

Taylor Swift

Fun fact over Taylor: ze is namelijk opgegroeid op een kerstboomboerderij. Net zoals Ariana begon ze op jonge leeftijd al met musicals en vanuit daar is haar liefde voor muziek verder ontwikkeld. In 2005, toen Taylor 16 was, begon ze aan haar debut album te werken. Een jaar later kwam dit album named Taylor Swift uit en we weten allemaal hoe het verder is gegaan.


Toen

 


Nu

Justin Bieber

Once upon a time deed Justin Bieber mee aan een zangwedstrijd. Hij coverde So Sick van Ne-Yo en terwijl hij dit deed, filmde zijn moeder Pattie Mallette hem. Ze plaatste de cover op YouTube en bleef dit doen elke keer als Justin zong. To their surprise werd Justin mega populair op YouTube en in 2008, één jaar na Justin’s cover van Ne-Yo, nam Scooter Braun contact met Pattie op omdat hij de covers had gezien. Vanaf dat moment begon het balletje te rollen voor JB. Nu is hij wereldberoemd en blijft hij ons verbazen met zijn talent!


Toen

 


Nu

KJ Apa

Voor degenen die het nog niet wisten: ‘KJ’ staat voor Keneti James. ‘Keneti’ is de naam van zijn vader, die overigens ook de Samoaanse chief van een village is. Super interesting! KJ Apa begon in 2013 met acteren in een soap opera en kreeg in 2016 de rol als everyone’s favorite redhead Archie in Riverdale. 

Deze 14 dingen wist jij nog niet over KJ Apa


Toen


Nu

LEES OOK:

Beeld: Instagram @billieeilish, @justinbieber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen