Zoey 101

Throwback Thursday: Zoey 101

Als je een echte 00’s kid bent, dan herinner je je de Nickelodeon-serie Zoey 101 vast wel. Zoey had het leven dat wij allemaal wel wilden: toffe friends, wonen op school, elke dag zomerweer… Het is één van de series van Nickelodeon die we niet terug kunnen kijken op Netflix, dus om de pijn in je hart te verminderen, denken wij nu even terug aan the good old Zoey 101 days.

Jamie Lynn Spears (Zoey Brooks)

We all know her als het zusje van, maar ze was ook de hoofdrolspeelster in every 00’s kid’s favoriete serie Zoey 101. Ze speelde van 2005 tot 2008 de rol Zoey Brooks, een meisje dat haar thuis verliet voor een toffe kostschool genaamd Pacific Coast Academy. Fun fact: vlak na Zoey 101 was Jamie zwanger geraakt. Op dat moment was ze 16! Nu is ze getrouwd en heeft ze een happy little family met haar twee dochters en man.

Toen

Nu

Sean Flynn (Chase Matthews)

Sean Flynn heeft al veel ervaring als het aankomt op acteren, want hij begon al toen hij nog maar 7 jaar was! Zo vader, zo zoon: Errol Flynn was namelijk ook een grote acteur. Hij begon met acteren in reclames, en toen hij 14 was kreeg hij de rol van hottie Chase Matthews in Zoey 101.

Toen

Nu

Christopher Massey (Michael Barret)

Christopher Massey (29) begon zijn carrière goed met een Young Artist Award voor zijn rol als de jonge Simba in de musical van The Lion King. Zijn eerste grote rol op televisie was die van Michael Barret in Zoey 101 en vanaf daar is het balletje voor hem gaan rollen. Hij maakt ook muziek samen met zijn broer Kyle Massey onder de naam Te Massey Boyz.

Toen

Nu

Erin Sanders (Quinn Pensky)

De woorden ‘transformation thursday’ passen goed bij actrice Erin Sanders (29), die de rol van Quin Pensky speelde. Na Zoey 101 bleef Erin hangen bij Nickelodeon, want ze kreeg ook de rol van Camille in Big Time Rush. Dat het zo goed gaat met haar acteercarrière heeft ze te danken aan het feit dat ze gescout was als jong meisje terwijl ze koekjes aan het verkopen was. How awesome!

Toen

Nu

Omg, de cast van Zoey 101 heeft een reünie aangekondigd! 

Matthew Underwood (Logan Reese)

Matthew Underwood (30) speelde bad guy Logan Reese in Zoey 101. Zijn attitude en gedrag als Logan schrok de meeste meiden op de Pacific Coast Academy af, maar Quinn kreeg een oogje op hem en uiteindelijk werden de twee een koppel <3. Naast dat hij voor én na de Nickelodeon serie een voice actor was, had hij bijna de rol van Troy Bolton uit High School Musical gekregen.

Toen

Nu

Paul Butcher (Dustin Brooks)

Paul Butcher (25) groeide op in front of our eyes tijdens Zoey 101. Acteren doet hij tegenwoordig niet meer zo veel, want hij is overgestapt op zingen! Ben jij benieuwd naar zijn stem? Bekijk hier z’n single Ain’t Hurtin Nobody op YouTube.

Toen

Nu

LEES OOK:

Beeld: Nickelodeon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen