Charli en Dixie zijn already de queens van TikTok, maar breiden hun succes nu uit naar een andere app. De zusjes D’Amelio gaan namelijk samen een podcast uitbrengen, en we couldn’t be more excited!

D’Amelio podcast

The Hollywood Reporter verklapte dat de twee een wekelijkse show gaan presenteren, die ons een kijkje behind-the-scenes in hun levens geeft en alles wat er in hun hoofd omgaat. De show heeft nog geen naam, maar wordt uitgezonden op het podcast netwerk Ramble.

‘We zijn zo excited om te delen wat er met ons en onze familie is gebeurd sinds dit allemaal begon’, zeiden de twee in een verklaring. ‘Het meeste van wat we delen is minder dan een minuut – meestal maar een paar seconden- dus het wordt echt superleuk om met onze fans te kunnen praten, en te vertellen over alles wat ons bezighoudt.’

Dit is hoeveel famous TikTokkers verdienen per post.

Reality show

Er komt niet alleen een podcast, de D’Amelio familie heeft zelfs aangekondigd dat er een hele reality show komt! Het is nog onduidelijk of de podcast de plaats van de show gaat overnemen. We hopen van niet! Want zeg nou zelf, teveel Dixie en Charli content bestaat niet.

Eerder lieten de twee zusjes al weten dat ze het populaire Hype House zouden verlaten (een groot huis in LA voor famous TikTokkers). Met dit nieuws laten deze powergirls zien dat ze makkelijk carrière kunnen maken on their own.

Chali D’Amelio postte gister deze heartbreaking TikTok over haatcomments

LEES OOK:

Bron: Seventeen

Beeld: ANP