Charli en Dixie

Hier kun je naar de podcastserie van TikTok-zusjes Charli en Dixie D’Amelio luisteren

Charli en Dixie zijn already de queens van TikTok, maar breiden hun succes nu uit naar een andere app. De zusjes D’Amelio brengen vandaag namelijk samen een podcast uit! 

D’Amelio podcast

De twee zusjes gaan een wekelijkse show presenteren, die ons een kijkje behind-the-scenes in hun levens geeft en alles wat er in hun hoofd omgaat. De show heet ‘Charli And Dixie‘ en de eerste aflevering ‘2 Chix’ is nu te beluisteren op het podcast netwerk Ramble.

‘We zijn zo excited om te delen wat er met ons en onze familie is gebeurd sinds dit allemaal begon’, zeiden de twee in een verklaring. ‘Het meeste van wat we delen is minder dan een minuut – meestal maar een paar seconden- dus het wordt echt superleuk om met onze fans te kunnen praten, en te vertellen over alles wat ons bezighoudt.’

Lees hier hoeveel famous TikTokkers verdienen per post.

Reality show

Er komt niet alleen een podcast, de D’Amelio familie heeft zelfs aangekondigd dat er een hele reality show komt! Het is nog onduidelijk of de podcast de plaats van de show gaat overnemen. We hopen van niet! Want zeg nou zelf, teveel Dixie en Charli content bestaat niet.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen