Films

Toe aan een moodbooster? Deze 12 films laten je 100% lachen

Kan jij een goede lachbui echt even gebruiken at the moment? We get you. Deze grappige films zullen je zeker in een good mood krijgen!

Bad Boys For Life

Als je aan comedy denkt, dan denk je misschien wel aan dit duo. Het nieuwste deel in de Bad Boys-reeks is zeker eentje die je gezien moet hebben. Wanneer Mike beschoten wordt, besluit dit iconische duo voor de laatste keer wraak te nemen op de dader. Natuurlijk gaat dit niet zonder slag of stoot (letterlijk)…

Jumanji

Deze film is de perfecte combinatie tussen spanning en humor. Vrienden Spencer, Anthony, Bethany en Martha belanden op een dag in een videogame. Samen moeten ze ervoor zorgen dat ze alle obstakels overleven en het spel winnen. Bovendien is er een deel een én twee!

Bridesmaids

Deze film is superleuk om te kijken tijdens een girlsnight! In de film maak je kennis met zes vrienden waarvan er eentje gaat trouwen. Hi-la-risch.

Check ook: 10x De leukste kerstfilms op Videoland

Deadpool

Houd je een beetje van actie, superhelden maar ook een grapje hier en daar? Dan is Deadpool de perfecte film voor jou. Wade is ernstig ziek en lijkt dit niet te overleven, tot hij een aanbod krijgt die hij niet kan afslaan. Hij verandert in de superheld ‘Deadpool‘ en wordt een compleet ander mens. Gelukkig is hij één ding niet kwijtgeraakt en dat is zijn humor!

13 Going On 30

Een echte classic chickflick met een flinke dosis humor. Jenna is 13 jaar en wil al heel graag volwassen zijn. Op haar verjaardag komt haar wens uit en wordt ze opeens wakker in het lichaam van haar 30-jarige zelf! Daar doet ze haar best om haarzelf te veranderen, zodat ze eindigt met degene van wie ze écht houdt.

27x De meest romantische movies om dit weekend te kijken

Grown Ups

Na het overlijden van hun oude basketbal coach, besluit een groep vrienden zich een weekend lang als echte kinderen te gedragen. En natuurlijk zorgt dit voor een hoop funny momenten!

We’re The Millers

Een kleine drugdealer krijgt een grote deal aangeboden van zijn baas en om dit zo goed mogelijk te doen stelt ‘ie een nep-familie samen. We know it sounds crazy, maar hierdoor is de film super funny!

The Wrong Missy

Tim ontmoet op een vliegveld de vrouw van zijn dromen. Omdat ze alletwee haast hebben, wisselen ze heel snel nummers uit. Hij nodigt zijn nieuwe droomvrouw ‘Missy’ uit om samen op vakantie te gaan, maar wanneer hij in het vliegtuig stapt, blijkt hij al die tijd met de verkeerde Missy te hebben gesproken. En deze Missy is op zijn zachts gezegd nogal apart…

20x Leuke chickflicks moet je zien!

Bad Teacher

Elizabeth is een lerares die eigenlijk geen idee heeft wat ze doet. Het liefst wil ze een rijke man aan de haak slaan, zodat ze kan stoppen met haar baan. Als ze gedumpt wordt door haar man zet ze alles op alles om de nieuwe invaller op school aan de haak te slaan.

10x Empowering films om te kijken als je single bent

Bad Moms

Amy doet alles voor haar gezin. Op en dag heeft ze er genoeg van en besluit ze met een stel andere moeders helemaal los te gaan. This sounds fun!

White Chicks

Twee undercover-agenten (en broers) Kevin en Marcus gaan undercover als ‘white chicks’, om zo twee hotelerfgenamen te redden. Samen proberen ze de zaak af te ronden, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. De film was zo’n succes dat er nu een tweede deel aankomt!

21 Jump Street

Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) besluiten dat het tijd is om hun puberjaren achter zich te laten en gaan bij het geheime ‘Jump Street’-team van de politie. Voor hun eerste opdracht moeten ze undercover op een middelbare school voor onderzoek naar een geheime drugshandel. Kan dit ooit goed gaan?

Bovendien is er ook een deel 2, 22 Jump Street!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen