Elite

Top 4 model agency’s komen scouten in Nederland tijdens de Elite Model Look

Ben jij geïnteresseerd om modellenwerk te doen? Dan is dit je kans! De top 4 modellen bureau’s van de wereld komen namelijk scouten in Nederland!

Elite Model Look

De Elite Model Look, die is opgericht in 1983, is ‘s wereld meest prestigieuze internationale modellenwedstrijd. Tijdens deze castingdagen zijn supermodellen als Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Lara Stone en Alessandra Ambrosio ontdekt. Elk jaar nemen duizenden kandidaten uit 30 landen deel aan deze modellenwedstrijd.

EML castingdagen

De scouting tour start op zaterdag 1 en zondag 3 juni in Hoog Catherijne in Utrecht! Tussen 13 en 17 uur zal EML hier op zoek gaan naar nieuw talent. Dit jaar zal niemands talent onopgemerkt blijven, want EML heeft namelijk de primeur om te scouten voor 4 grote agency’s, namelijk: ELITE, WOMEN, SUPREME én women360!

Voorafgaand aan de casting kan je deelnemen aan een catwalk training en tijdens de casting zelf presenteer je je aan de Elite Model Look jury, die bestaat uit Nodar Beghiyl van EML Nederland en de bookers van Elite Amsterdam en Elite World. Mascha Feoktistova, bekend van het YouTube-kanaal Beautygloss, presenteert de castingdagen.

Benieuwd hoe je nog meer een start aan je modellencarrière kunt geven? Debbie Dhillon deelde met CG! een paar tips hoe je het beste met modellenwerk kunt beginnen. Terry Groenen gaf daarnaast een aantal tips voor curvy modellen.

Halve finale en finale

Wanneer kandidaten door mogen naar de halve finale, krijgen ze een professionele hair styling van het Goldwell team, waarna een fotoshoot plaatsvindt. Aan het einde van de Nederlandse tour worden vervolgens 10 jongens en 10 meisjes geselecteerd om door te gaan naar de Elite Model Look Nationale Finale Show. Deze vindt plaats op zaterdag 12 oktober in Studio’s Aalsmeer. De winnaars van deze grote finale krijgen naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam, een plaats in de Wereld Finale waar ze kans maken op een internationaal contract bij Elite World t.w.v. €150.000!

Deelnemen?

Deelname is mogelijk voor jongens en meisjes van 14-26 jaar. Inschrijven kan via www.elitemodellook.com/apply. Let op, je hebt nog iets minder dan 2 weken om je in te schrijven!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @elitemodellooknetherlands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen