Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Filmtip: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Jaaaaaaaaaa, it’s here! De allereerste, enige echte, full-length trailer van… Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald! WOOHOOO!

Aan het einde van de eerste film, werd Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, Grindelwald maakt zijn dreigementen waar en ontsnapt uit de gevangenis.

Zijn doel? Zoveel mogelijk volgelingen verzamelen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op. Hij stemt ermee in om te helpen, maar no way dat hij zich bewust is van de gevaren die voor hem liggen… Pretty. Darn. Spannend.

Newt’s nightmare

Twee weken geleden zag je ook al de eerste film still van Fantastic Beasts 2 voorbij komen. Hierover vroegen we ons vooral af wat er in de scène gebeurde. Samesies? Kijk dan al helemaal snel de trailer, want daarin vind je je antwoord.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald draait vanaf 14 november in de bioscoop.

Lees ook: Er is nogal wat gedoe rondom Debby Ryan’s nieuwe serie Insatiable.

Fotografie: Warner Bros. Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen