Zo was er nog niet eens een release date en zo is er ineens een trailer. Correctie: amazing trailer – we willen The Hate U Give namelijk NU zien.

The Hate U Give is gebaseerd op het gelijknamige boek van Angie Thomas. Het verhaal gaat over Starr. Ze groeit op in een multiculturele wijk, maar gaat naar een privéschool met voornamelijk blanke studenten. Als haar vriend wordt doodgeschoten door de politie, wordt ze geconfronteerd met de verschillen tussen wat er echt is gebeurd en hoe het in de media verteld wordt. Ze is de enige ooggetuige, dus het is aan haar om de moed te vinden om het voor hem op te nemen.

The Hate U Give speelt in op de Black Lives Matter beweging en daarom is het zó belangrijk dat het verhaal verteld wordt.

Starr wordt gespeeld door badass babe Amandla Stenberg. Daarnaast pakten KJ Apa, Issa Rae, Sabrina Carpenter, Russell Hornsby, Algee Smith, Anthony Mackie en Common een hoofdrol. Reden overload om de film te kijken dus. Wel moeten we er nog even op wachten: hij draait pas vanaf 21 februari 2019(!). Maar hey, worth the wait!

Lees ook: KJ Apa gaat in een nieuwe bioscoopfilm spelen!