mcdonalds

Trek in McDonald’s? Wat dacht je van veggie nuggets?!

Hooray, it’s World Vegetarian Day! En met wat kan dit beter gevierd worden dan met vegetarische kipnuggets? Ons favo restaurant heeft hun Chicken McNuggets in een nieuw krokant jasje gestoken. Veggie nuggets it is!

Veggie nuggets op World Vegetarian Day

Wij zijn altijd in voor een ritje naar de McDonald’s, maar soms willen we eens wat anders eten dan een Big Mac of McFlurry. En dit kan! Vanaf vandaag zijn er namelijk Veggie Nuggets verkrijgbaar bij de Mac en ze zijn net zo smaakvol en krokant als de originele Chicken McNuggets, maar dan zonder kip.

De Nuggets zijn gemaakt van zuivel, zeewier en plantaardige vezels. Dit is niet het eerste veggie food wat je bij McDonald’s kunt bestellen; de Veggie Homestyle Crispy Chicken en de Veggie McChicken gingen de vegetarische Nuggets al voor!

Veggie Nuggets

Veggie please

De vegetarische nuggets zijn tot 4 november verkrijgbaar in een Happy Meal en als portie van 6, 9 en 20 Nuggets. Daarnaast zijn er ook de Veggie Homestyle Mexican Salsa en de Veggie Falafel Salad verkrijgbaar. Met welke veggie vriend(in) ga jij de nuggets proberen?

LEES OOK: 

Beeld: iStock

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen