sims 4

Vandaag wordt de nieuwste Sims 4 expansion pack bekend gemaakt!

Na heel wat wachten en speculeren over de nieuwste uitbreiding van The Sims 4, komt er na vandaag eindelijk meer duidelijkheid. Nadat er deze week een geleakte foto bekend werd gemaakt, was iedereen door het dolle. De uitbreiding zou namelijk Country Livin’ heten, maar al snel bleek deze leak niet echt te zijn.

De echte naam van de nieuwe uitbreiding is namelijk Eco Lifestyle en wat deze expansion pack precies voor ons in petto heeft, kunnen we vandaag zien.

Fake leak

Maandag werd door een onbekende werknemer van Target een foto geleaked waarop de nieuwste expansion pack van The Sims 4 genaamd ‘Country Livin’‘ te zien was. Het was geen vreemde leak, aangezien meerdere expansion packs op deze manier bekend zijn gemaakt en erna ook echt bleken te zijn.

Ook was er iemand achtergekomen dat er animatiecodes van paarden in The Sims 4 game zitten, dus de leak van de expansion pack zou nog weleens waar kunnen zijn. Jammer genoeg bleek de foto al snel fake te zijn.

sims 4

EA confirmed The sims 4 expansion pack

Niet lang na de fake leak maakte het Sims team zelf de nieuwe expansion pack announcement bekend via Twitter.

Lees ook: deze handige Sims 4 cheats maken de game een stuk makkelijker

https://twitter.com/TheSims/status/1257685929868787714?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1257685929868787714&ref_url=https%3A%2F%2Fsimscommunity.info%2F2020%2F05%2F05%2Fthe-sims-4s-next-pack-to-be-announced-tomorrow%2F

En ook op de EA site werd het nieuws bekend. Als we de site moeten geloven zou de nieuwste uitbreiding, The Sims 4 Eco Lifestyle, volledig over het groene leven gaan. ‘Klaar om met jou Sim de wereld te veranderen? Speel voor verandering en om een verschil te maken in de wereld van Evergreen Harbor. Help je buren bij het kiezen van een Community Space Project, verklein je ecologische voetafdruk en zie hoe de buurt verandert. Het zal je verrassen wat er gebeurt wanneer jouw Sims de regels kunnen maken.’

De nieuwe expansion pack sluit perfect aan bij de wereld van nu waarin we zo groen en verantwoord mogelijk proberen te leven.

sims 4

Lees ook: OMG, wordt de nieuwe Sims 5 multiplayer?!

Jammer genoeg heeft EA deze pagina ASAP weer offline gehaald. Het was waarschijnlijk nog niet de bedoeling dat deze online werd gezet… Oops!

That being said, vandaag om 17:00 uur gaat de livestream van het Sims Team van start (check de video hieronder). Hierin kunnen we eindelijk zien wat de nieuwe uitbreiding allemaal voor ons in petto heeft.

LEES OOK:

Beeld: The Sims – EA

Bron: SimsVIP, Pixelade, SimsCommunity

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen