Harry Potter Vans

Vans komt met Harry Potter schoenen

Hold your wands, want Vans komt binnenkort met een complete Harry Potter collectie!

Zweinstein represent!

Vans doet er helaas net zo geheimzinnig over als Severus Sneep over zijn loyaliteit, maar een paar dingen kunnen wij al verklappen. De schoenen zullen staan voor de verschillende huizen van Zweinstein: Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw en Zwadderich. In hun teaser op Instagram lijkt het erop dat de ontwerpen iets weg hebben van MinaLima. Mina wie? MinaLima, het designerbureau dat verschillende dingen designed heeft voor het Harry Potter imperium; zoals boeken, maar ook filmprops. Dat belooft iets goeds!

Zeker te weten dat jij de juiste kleuren koopt? Test dan hier in welk Zweinsteinhuis jij hoort!

Vans x Harry Potter

Bij het idee alleen al dat wij onze huizen met trots kunnen dragen, schreeuwen we als een goud zeemeermin-ei dat boven water geopend wordt. But wait, there’s more! Je kunt namelijk niet alleen binnenkort met je schoenen shinen, maar je kunt jezelf zelfs helemaal van top tot teen in de kleuren van je favoriete afdeling kleden. Vans komt namelijk ook met een hele kledinglijn in Harry Potter style. Bloody Hell.

Vans voor Fans

We weten helaas alleen nog niet wanneer Vans zijn nieuwe, magische collectie dropt. We denken dat er rond 31 juli iets zal gebeuren, aangezien J.K Rowling en Harry Potter op die dag jarig zijn. De fans kunnen hun hart ophalen, de laatste tijd waren ze namelijk niet zo happy met JK Rowling. Hopelijk maakt dit nieuws de fans weer heel erg blij en hebben ze iets om naar uit te kijken.

Wij zijn in ieder geval mega excited!

LEES OOK:

Beeld: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen